De juiste match tussen de softwarespecialist en uw organisatie in Flevoland

Of u als opdrachtgever nu compleet nieuwe software wilt laten ontwikkelen of slechts een paar aanpassingen wilt laten doen aan uw huidige software; de zoektocht naar een ICT-professional is niet eenvoudig. Daarom helpt Justdata BV bedrijven in heel Flevoland met het vinden van een softwarespecialist (ook wel softwareontwikkelaar) en het invullen van andere IT-functies, zoals die van systeembeheerder. Dat doen we op de volgende manier:

  • We brengen samen in kaart of het een tijdelijke of vaste oplossing betreft en of u zoekt naar een junior of senior kandidaat;
  • In onze database van ruim 8.000 kandidaten of ons eigen team van ICT’ers gaan we op zoek naar de kandidaten die aansluiten bij de vereisten van de functie en uw bedrijfscultuur. Vervolgens leggen we u een selectie voor;
  • Na invulling van de functie zorgen we eventueel voor een in-houseopleidingstraject, persoonlijke coaching en coaching on the job.

 

Ontdek de mogelijkheden

Als ICT-specialist in Lelystad weten we als geen ander welke professional bij welke opdracht past. Wilt u meer weten over onze werkwijze in het vinden van een softwarespecialist voor uw bedrijf in Flevoland? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 0320-767676, via info@justdata.nl of door het contactformulier in te vullen.

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76