Bescherm uw systemen tegen malware en virussen met Justdata ICT

In de digitale wereld van vandaag is het essentieel om uw netwerken en systemen te beschermen tegen de voortdurende dreiging van malware en virussen. Bij Justdata ICT begrijpen we dat traditionele antivirusprogramma’s niet altijd voldoende zijn om de geavanceerde bedreigingen van vandaag tegen te gaan. Daarom bieden wij een uitgebreide beveiligingsstrategie die verder gaat dan de basis.

Geavanceerde Malwarebescherming en Ransomware-Detectie

Onze oplossingen omvatten niet alleen basisantimalwaremaatregelen, maar ook geavanceerde ransomware-detectie om uw gegevens te beschermen tegen gijzelsoftware. We begrijpen dat malware niet altijd via traditionele wegen binnenkomt, en daarom is onze aanpak gericht op zowel preventie als reactie op bedreigingen.

Endpoint Detection and Response (EDR) voor Proactieve Beveiliging

Met onze state-of-the-art EDR-oplossingen bieden wij proactieve bewaking en reactie op potentiële bedreigingen binnen uw netwerk. Onze EDR-technologie is ontworpen om niet alleen bekende virussen te detecteren, maar ook om verdacht gedrag en evasieve tactieken van malware te identificeren, waardoor uw netwerk een stap voor blijft op aanvallers.

Focus op Lateral Movement en Cloud-Based EDR

We erkennen het belang van het detecteren van lateral movement binnen netwerken, een cruciale factor in de hedendaagse cybersecurity. Onze cloud-gebaseerde EDR-oplossingen zorgen voor een naadloze beveiliging zonder single point of failure, terwijl we ook een forensisch spoor vastleggen voor eenvoudige analyse en herstel na een incident.

Kies voor Justdata ICT om uw digitale omgeving te beschermen met de meest geavanceerde malwarebescherming en EDR-oplossingen op de markt. Laat ons uw eerste verdedigingslinie zijn tegen de steeds veranderende cyberbedreigingen van vandaag.

Bekijk de 7 stappen voor NIS2

Paul Kremer -

de vastbijter

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76