Wij zijn Justdata

Justdata wil voor iedere onderneming een partner zijn op het gebied van ICT. Wij helpen bedrijven met het opzetten van (online) werkplekken en het beheren van hun servers. Daardoor hebben medewerkers overal en altijd de beschikking over hun bestanden, apps, programma’s en e-mail. Wij zetten dit soort werkplekken niet alleen op, maar onderhouden ze natuurlijk ook. Bij al onze diensten hanteren wij een fixed price model. Als klant weet je daarom op voorhand waar je aan toe bent.

Wij werken op afstand én intern bij de klant. In beide gevallen is persoonlijk contact enorm belangrijk. Ons werk is namelijk al abstract genoeg en dat mogen we gerust aankleden met menselijkheid… en een vleugje humor. Daardoor kennen wij onze klanten en de klanten kennen ons. Ze weten wat ze aan ons hebben, dat ze op ons kunnen bouwen en wij niet zomaar opgeven, maar in elke uitdaging vol overgave onze tanden zetten. Vastberaden en toch flexibel, want elke klant en medewerker van Justdata is uniek.

Mark Gaertner

In 2009 startte Mark met Justdata. Inmiddels heeft hij een groot en hecht team van professionals om zich heen verzameld. Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, zorgt hij ervoor dat iedereen lekker in zijn vel zit… en dus ook voor de dagelijkse koffie. Met resultaat: het team van Justdata is hecht en zeer goed op elkaar ingespeeld. Daar wordt Mark blij van. Net als van klanten die hem bellen om een bakkie koffie te drinken, om te sparren over een ICT-probleem of gewoon om even te zeggen dat ze blij zijn met Justdata. Mark in 3 woorden: sociaal, betrokken en daadkrachtig.

Paul Kremer

Paul stapte in 2015 voor het eerst als werknemer het kantoor van Justdata binnen. Van ICT-er ontwikkelde hij zich razendsnel in ICT-wonder. Een echte allrounder. Als er dingen niet lopen zoals gepland, wordt Paul er bijgehaald (als hij door de kant al niet direct is gebeld) om het op te lossen. Dat doet hij samen met zijn collega’s dan ook met verve. Met als resultaat dat de klanten (weer) tevreden zijn en weten dat ze op Justdata kunnen (blijven) bouwen. Het zijn juist dit soort uitdagingen, wanneer de druk hoog is, die Paul energie geven. Hij bijt zich ergens in vast en laat pas los als het probleem getackeld is. Paul in 3 woorden: loyaal, eerlijk en aanpakker.

Dennis Bes

Binnen Justdata is hij inmiddels een bekend gezicht, Dennis. Staat te boek als Cloudexpert. Niet dat hij de hele dag met zijn hoofd in de wolken loopt, maar omdat hij klanten helpt met het opzetten van online werkplekken en het inrichten van Justcloud365 en Office365. Projecten waar de (tijds)druk er altijd net iets meer op staat. Dennis ligt daar niet wakker van, integendeel. Hij weet wel raad met die druk en verantwoordelijkheid. Het geeft hem energie. Ook door zijn collega’s wordt dit gezien en wordt hij er daarom vaak bijgehaald als de uitdagingen echt groot zijn of de dingen (“nu!”) opgelost moeten worden. Ook voor het beheren van netwerken en het inrichten en onderhouden van servers draait Dennis zijn hand niet om. Dennis in drie woorden: communicatief, toegewijd en flexibel.

Martijn Bos

Deze systeembeheerder kwam in 2020 bij Justdata aangelopen. Martijn is leergierig en heeft zich daarom in rap tempo ontwikkeld. Hij haalt voldoening uit het helpen van klanten die vastlopen met technische “dingetjes”. Martijn pakt het voor ze op en laat zich daarbij niet gek maken. Sterker nog, juist de veelzijdigheid van die “technische mankementjes” stemt hem vrolijk. Geen dag is hetzelfde. En als hij dan weer een probleem heeft opgelost, dat resulteert in een tevreden klant, dan komt daar altijd weer die glimlach op zijn gezicht. Martijn in drie woorden: behulpzaam, stressbestendig en leergierig.

Anneke Brommer

Daar waar alle mannen bij Justdata zich bezighouden met IT, is Anneke verantwoordelijk voor het geld en de personeelszaken. Ze is de spin in het web en bij tijd en wijle de vliegende keep van kantoor. In 2019 werd deze kenau, zoals ze zichzelf noemt, aan het team toegevoegd. Inmiddels kan ze over ICT-vraagstukken al aardig meepraten, maar gaat het om administratieve zaken, dan is niemand haar de baas. Door de snelle ontwikkelingen van Justdata is ook Anneke’s werk er niet bepaald saaier op geworden. Ze wordt er echter niet warm of koud van. Vastberaden en efficiënt klaart ze iedere keer weer elke klus. Eigenschappen die ze ook goed kwijt kan in twee van haar hobby’s: golfen en honkbal.

Danish Murtaza

Danish snapt wel iets van systeembeheer en wordt daarom al snel ingeschakeld als er bij een klant een server even niet bereikbaar is, moet worden opgebouwd of geoptimaliseerd. Danish is niet alleen bij Justdata, maar ook bij klanten een graag geziene medewerker. Bij die laatste wordt hij dan ook regelmatig gedetacheerd. Hij mocht al heel wat klanten helpen met de meest uiteenlopende IT-opdrachten. Danish is een geduldig persoon met een groot analytisch vermogen. Dat maakt hem bij vele bedrijven de juiste man op de plek.

Timo Matser

Timo is een bekend gezicht van de servicedesk van Justdata. Het is vooral de hardware kant van het ICT-vak waar Timo’s hart sneller van gaat kloppen. Netwerken aanleggen bijvoorbeeld, maar hij kan ook aardig uit de voeten als systeembeheerder. Als klanten hem bellen met een uitdaging, is Timo er niet alleen maar om het op te lossen, maar kan hij zich ook als geen ander verplaatsen in de frustratie die een klant soms ervaart. Hij luistert goed en naast het oplossen van het probleem, weet hij met dat empathische gevoel altijd de klant gerust te stellen. Niet met loze beloftes, maar met concrete oplossingen. Ook in zijn vrije tijd is hij bezig met hardware. Computers in elkaar zetten op een zo efficiënt en kostenbesparende manier.

Yoshi Barnier

Een van onze oudgediende is Yoshi. Al sinds 2014 werkt deze Sharepoint-expert en Intunebeheerder bij Justdata. Yoshi heeft de gave om onder iedere omstandigheid uiterst kalm te blijven. Niet voor niets worden dingetjes met ‘prioriteit 1’ doorgestuurd naar Yoshi. Als daar compleet nieuwe dingen tussen zitten, die we bij Justdata nog nooit eerder bij de hand hebben gehad, dan gaat het hart van Yoshi pas echt snel kloppen. Niet vanwege de zenuwen, maar vanwege de energie die hem dat geeft. Beetpakken en pas loslaten als het werkt! Laat dat maar aan Yoshi over. Een doorzetter en dat komt hem ook goed van pas in de sportschool of in het zwembad waar hij in zijn vrije tijd regelmatig te vinden is.

Jeffrey Bijl

Deze servicedeskmedewerker heeft zich in 2022 bij het team van Justdata gevoegd. Jeffrey is een prettig persoon om aan de lijn te hebben. Niet alleen omdat hij je beleefd te woord staan en klantvriendelijk is, maar ook omdat hij jouw probleem gaat oplossen. Als je smartphone, computer of printer even niet doet wat jij wilt, dan bel je Jeffrey. En die oplossing komt er altijd, daarvoor is Jeffrey initiatiefrijk genoeg. Dat oplossen stemt hem vrolijk. Net als de leuke contacten die hij heeft met klanten. Jeffrey laat ook in zijn privéleven zijn werk niet graag los. Als hij thuis is, knutselt hij namelijk graag aan computers.

Teamwork

Mark Gaertner startte in september 2009 met Justdata. Eerst als eenmanszaak, maar na een paar maanden werd Justdata een team door de komst van de eerste medewerker. Sinds 2015 zitten wij in een mooi kantoorpand aan de Kolkweg in Lelystad en is het team van 2 gegroeid naar een team van 9 mensen en zijn we de rechterhand op het gebied van ICT voor heel veel bedrijven. Ons team is hecht en het contact met onze klanten bijzonder prettig. Daarom groeien wij nog iedere dag en blijven wij ons continu ontwikkelen (opleidingen certificeringen) in een continu veranderende wereld. Om diezelfde reden zijn wij een opleidingscentrum voor beginnende ICT-ers.

Werken bij Justdata?

Een goede ICT-er voegen wij heel graag toe aan ons team. Jij snapt wel iets van computers. Bij IT denk jij niet gelijk aan een clown, maar aan eentjes en nulletjes. Je hebt humor en contact met mensen schuw je niet. Allemaal ingrediënten waardoor Justdata zomaar jouw volgende werkgever kan worden. Mis je toch wat van bovenstaande competenties? Geen nood! Wij spijkeren je graag bij.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76