Onze diensten voor jou

We ondersteunen uw graag op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Zo kunt u zich – net als al meer dan 200 tevreden klanten- bezig houden met de activiteiten die u wél energie opleveren.
Onze ICT-specialisten zijn breed inzetbaar. We leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up-to-date houden van software. Ook plaatsen we bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of wifi). Daarnaast zijn wij inzetbaar om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, complexe projecten of vakantie.
Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wijzelf, zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra.

Online werkplek

Waar je ook bent en wat voor apparaat je ook voor je hebt, met Justcloud365 kun jij direct bij al je bestanden, je mail en je apps. Jouw eigen werkplek volledig online, met een gepersonaliseerd en overzichtelijk dashboard dat altijd en op elk apparaat beschikbaar is.
Justdata ICT's Samenwerkende E-mailbeveiliging voor Microsoft 365 biedt MKB-bedrijven een krachtige, AI-gestuurde bescherming tegen geavanceerde e-maildreigingen zoals phishing, malware en BEC. Met naadloze integratie in Microsoft 365 zorgt deze oplossing voor real-time beveiliging zonder de gebruikerservaring te beïnvloeden, automatische remediatie van bedreigingen, en versterkt het de cybersecurity-best practices binnen uw organisatie.

Office 365

Met een office 365 pakket kun jij altijd en overal bij je bestanden en programma’s om deze bestanden te bewerken, zoals Word en Excel. Al jouw bestanden worden veilig bewaard in de Cloud en zijn daarom overal beschikbaar.

Internet & wifi

Een goede werkplek valt of staat met een goede internetverbinding. In wat voor kantoor of bedrijfspand je ook gehuisvest bent, wij zorgen voor een snelle en betrouwbare internetverbinding, bekabeld en/of draadloos.

Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie via een online telefooncentrale biedt de mogelijkheid om altijd bereikbaar te zijn zonder persoonlijke mobiele nummers te delen. Dit is goedkoper omdat er via IP-adres wordt gebeld.

Printoplossingen

Bij sommige documenten ontkom je er niet aan om ze uit te printen. Om het te archiveren, om het goed te kunnen presenteren of omdat op iets op papier net iets makkelijker leest dan vanaf een scherm. Wij zorgen voor een printer (of meerdere) die bij jou past.

Systeembeheer

Heb jij eigen servers in jouw bedrijf staan, maar kost het veel tijd (en kennis) om ze goed draaiende te houden? Besteedt dan het onderhoud aan ons uit. Wij pakken de rol van (externe) systeembeheerder graag op.

Datakaart

Stel je voor: je bent op een afgelegen locatie waar internetverbinding bijna onbestaande is, maar toch heb je toegang tot een razendsnelle mobiele dataconnectie. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Fout! Maak kennis met Datakaart, dé oplossing voor een betrouwbare mobiele dataverbinding op plekken waar je het het minst verwacht.

Onze partners

Justdat werkt samen met lokale en internationale partners, om zo altijd tot de beste oplossing te komen.

Microsoft

Bekend als een van de grootste technologiebedrijven met een uitgebreid portfolio aan producten en oplossingen, waarmee jouw organisatie optimaal kan samenwerken. Justdata zorgt dat jouw online werkplek optimaal is ingericht. Door de korte lijntjes met Microsoft gaan we elke uitdaging aan op het gebied van onze cloud-oplossingen.

Content Coalitie

Bij de Content Coalitie ontmoet je creatieve vormgevers, analytische strategen, vlijmscherpe copywriters en doorgewinterde content marketeers. Jouw externe marketing- en communicatieafdeling. Samen met Justdata ontwikkelen wij digitale oplossingen op maat, zoals webapps, websites en communicatiemiddelen zoals narrowcasting.

Ricoh

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je met hulp van Justdata altijd een model dat past bij jouw organisatie.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76