Zekerheid in bedrijfscontinuïteit met Justdata ICT

In de onvoorspelbare wereld van IT is het van cruciaal belang om voorbereid te zijn op elk scenario. Bij Justdata ICT begrijpen we dat zelfs met de beste voorzorgsmaatregelen, dingen soms mis kunnen gaan. Daarom benadrukken we het belang van een robuust backup- en recoveryplan, gekoppeld aan een uitgekiende strategie voor business continuity, om te garanderen dat uw bedrijfsvoering onverstoord blijft.

Veelzijdige Backup- en Recoveryoplossingen

Het falen van IT-systemen kan diverse oorzaken hebben, van hardwaredefecten tot menselijke fouten die leiden tot ransomware-infecties. Een regelmatig bijgewerkt backup- en recoveryplan is essentieel om de impact van dergelijke incidenten te minimaliseren. Justdata ICT biedt op maat gemaakte oplossingen die uw data overal beschermen, of het nu on-premise is, in de cloud, of binnen een SaaS-oplossing zoals Microsoft 365.

Business Continuity: Meer dan Alleen Dataherstel

Een doeltreffend Business Continuity Plan (BCP) gaat verder dan enkel dataherstel; het omvat een volledige snapshot van uw werkende IT-systeem om downtime en hersteltijd te minimaliseren. Wij helpen u bij het definiëren van kritieke systemen, actieplannen voor verschillende scenario’s, benodigde contactpersonen en de route naar volledig herstel.

De Essentiële 3-2-1 Backupregel

Justdata ICT hanteert de beproefde 3-2-1 backupregel: drie versies van uw data, opgeslagen op twee verschillende media, waarvan één extern. Dit principe zorgt voor een veerkrachtige datastrategie, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Immutable Backups en Regelmatige Tests

In een landschap waar malware vaak gericht is op het vernietigen van backups, biedt Justdata ICT Immutable Backup-oplossingen, waardoor uw backups onveranderlijk en veilig zijn. Bovendien benadrukken we het belang van regelmatige tests van uw backup- en herstelprocedures, zodat u in tijden van nood niet voor verrassingen komt te staan.

Uw Data, Uw Verantwoordelijkheid

Hoewel cloudplatforms zoals Azure, AWS en Google Cloud robuuste infrastructuren bieden, ligt de verantwoordelijkheid voor data en configuraties bij u. Justdata ICT benadrukt deze verantwoordelijkheid en ondersteunt u bij het beveiligen en beheren van uw cruciale bedrijfsdata.

Kies voor Justdata ICT en verzeker uzelf van een solide fundament voor uw bedrijfscontinuïteit met onze geavanceerde backup- en business continuity-oplossingen. Uw onderneming verdient de beste bescherming, ongeacht de uitdagingen die voor u liggen.

Bekijk de 7 stappen voor NIS2

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76