Haal meer uit Microsoft Teams – Gratis videotrainingen

Ontdek de kracht van Microsoft Teams met de gratis videotraining. Leer alles van basisinstellingen tot geavanceerde functies om je teamwerk te optimaliseren en je communicatie te verbeteren. Start vandaag en transformeer je workflow!

Groei door als onsite werkplekbeheerder bij Justdata

Justdata ICT in Lelystad biedt een unieke kans voor jonge ICT-professionals om te groeien als onsite werkplekbeheerders. Met een focus op zowel technische als persoonlijke ontwikkeling, biedt Justdata uitgebreide training en doorgroeimogelijkheden in een dynamische ICT-sector. Deze rol is ideaal voor zowel junior als medior niveau, waarbij je directe ondersteuning biedt aan klanten en werkt aan het verbeteren van hun IT-infrastructuur.

Gefeliciteerd Martijn Bos met het behalen van MS-900 Certificering!

Justdata ICT viert trots de succesvolle afronding van het MS-900 examen door collega Martijn Bos. Zijn certificering in Microsoft 365 Fundamentals benadrukt onze toewijding aan technologische expertise en het bieden van geavanceerde oplossingen. Dit markeert niet alleen een persoonlijke prestatie voor Martijn, maar versterkt ook ons team bij Justdata ICT in het leveren van uitmuntende service aan onze klanten.

Justdata ICT en PowerDmarc Samen Tegen E-mailfraude

Deze blog bespreekt de samenwerking tussen Justdata ICT en PowerDmarc, gericht op het verbeteren van e-mailbeveiliging en het bestrijden van e-mailfraude. Deze samenwerking integreert Justdata ICT’s IT-expertise met PowerDmarc’s gespecialiseerde kennis in DMARC-technologie, waardoor klanten betere bescherming tegen phishing en andere cyberdreigingen krijgen. Het benadrukt het belang van geavanceerde beveiligingsmaatregelen in het huidige digitale landschap voor organisaties die hun reputatie en gegevens willen beschermen.

Een nieuwe fase voor Justdata ICT

Justdata ICT omarmt de overgang naar het Microsoft AI Cloud Partner Program, een evolutie van het voormalige Microsoft Partner Network. Deze verandering stelt ons in staat onze expertise in AI en cloud-oplossingen verder te verdiepen. Het nieuwe programma biedt kansen voor innovatie en verbeterde klantoplossingen, los van traditionele competenties. Justdata ICT’s integratie in dit programma versterkt onze toewijding aan technologische vooruitgang en klanttevredenheid, waardoor we voorop blijven lopen in de technologiewereld.

Graag stellen wij Martijn Bos aan jullie voor.

Als Martijn’s werkgever bij Justdata, ben ik trots om hem voor te stellen als genomineerde voor de Talent-categorie in de aanstaande Leerwerkverkiezing. Martijn onderscheidt zich in de ICT-sector van Lelystad door zijn vastberadenheid, unieke aanpak, en professionele toewijding, zelfs ondanks persoonlijke uitdagingen. Zijn positieve instelling en passie voor ICT maken hem een inspirerend en onmisbaar lid van ons team.

Justdata ICT en Martijn Bos schitteren met nominaties voor leerwerkverkiezing van Lelystad Akkoord

Justdata ICT straalt van trots met twee nominaties van het Lelystad Akkoord voor ‘Leerwerkbedrijf van Lelystad’. Deze erkenning benadrukt onze toewijding aan het combineren van leren en werken, cruciaal voor beroepsopleidingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook vieren we de nominatie van ons toegewijde teamlid, Martijn Bos. Samen zetten we ons in voor de toekomst van leren en werken, en inspireren we anderen in deze missie.

Alles Over Wifi Installeren en Beveiligen

Wifi installeren

In deze snel veranderende technologische wereld is internettoegang een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Echter, terwijl we genieten van de gemakken die het biedt, moeten we niet vergeten dat veiligheid altijd voorop moet staan.
In dit artikel duiken we in de wereld van “Wifi Beveiliging”, een cruciaal aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien door velen. We zullen u begeleiden met onze uitgebreide “Installatiegids Wifi” om ervoor te zorgen dat uw wifi-netwerk goed is ingesteld en optimaal beveiligd tegen ongewenste indringers.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76