Systeembeheer

Heb jij eigen servers in jouw bedrijf staan, maar kost het veel tijd (en kennis) om ze goed draaiende te houden? Besteed dan het systeembeheer aan ons uit. Wij nemen graag de rol van systeembeheerder van je over. Met onze software zijn wij in staat om proactief het beheer uit te voeren en dat voorkomt nare verrassingen. Niets zo vervelend als dat de server het “ineens” niet meer doet. Wij verzorgen het onderhoud en voeren tijdig de updates uit. Daarnaast voorzien we jouw server van een krachtige virusscanner met anti-malware en -spyware en zorgen er uiteraard voor dat jouw server snel en optimaal draait.

Dennis Bes -

de man in de wolken

Als je eenmaal de stap hebt genomen om in de cloud te gaan werken, dan kom je hoogstwaarschijnlijk in aanraking met Dennis. Een prettige gedachte, want hij zorgt ervoor dat jouw online werkplek snel en goed is ingericht en naar behoren werkt.

Wat is Systeembeheer?

Werk je niet in de cloud, maar bewaar je liever alle bestanden binnen je eigen muren? Dan ben je vaak aangewezen op een eigen server. Vaak wordt er (onbewust) veel gevraagd van een server en dan kan het zomaar gebeuren dat deze op een gegeven moment niet meer probleemloos werkt of er zelfs mee stopt. Niets zo vervelender als jij (en je medewerkers) even niet meer bij de bestanden en/of website kunnen, omdat de server stuk is. Een ICT systeembeheerder probeert dit te allen tijde te voorkomen door de server 24/7 te monitoren en hem waar nodig te optimaliseren.

Externe systeembeheerder

Wij zijn jouw ICT systeembeheerder. Wij staan altijd voor je klaar, maar niet op je loonlijst.

Optimale prestatie

Wij optimaliseren jouw server op prestatieniveau, waardoor deze altijd (en) snel draait.

Proactieve monitoring

Onze software voorkomt vervelende verrassingen door jouw server proactief te monitoren, waardoor we tijdig kunnen ingrijpen en jouw server non-stop optimaliseren.

Krachtige virusscanner

Jouw server voorzien we van de nieuwste en krachtige virusscanner, waardoor jouw server zo goed mogelijk beschermd is voor aanvallen van buitenaf.

Klantverhaal over Systeembeheer

Toen onze lokale server het begaf, bood onze toenmalige softwareleverancier een oplossing die helaas niet naar wens was. Daarom zocht ik een partij in de buurt en kwam zo bij Justdata terecht. Mark bood direct een oplossing om het probleem te verhelpen en Jeffrey kwam vervolgens bij ons op locatie om de cloud verbinding tot stand te brengen. Binnen een paar dagen stond alles als een huis en konden we weer verder. – Valk van Spiegel, Administratiekantoor Valk

Ja dit wil ik ook!

Wil jij ook dat jouw server altijd snel draait en voorzien is van de laatste updates en wil je daar zelf geen omkijken naar hebben? Schakel dan Justdata in als jouw (externe) systeembeheerder.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76