Systeembeheer in Lelystad

Voor alle diensten rondom systeembeheer kunt u rekenen op Justdata BV in Lelystad. Met ons team van ICT-professionals zorgen we voor een all-inoplossing voor bedrijven in heel Flevoland: van ondersteuning bij het systeembeheer tot de tijdelijke inzet van een systeembeheerder. Ontdek de mogelijkheden!

Onze specialisten snel op locatie

All-in ICT oplossingen

Detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf

Ontvang ondersteuning bij uw systeembeheer van ons bedrijf in Lelystad, Flevoland

Bij Justdata BV zetten we twee zaken centraal: een persoonlijke benadering en de daadkracht om snel met oplossingen te komen. Kiest u voor ondersteuning in uw systeembeheer van ons bedrijf in Lelystad, Flevoland? Dan kunt u erop vertrouwen dat we u van A tot Z ontzorgen. Wij voorzien de installatie van systemen, hardware en software, maar ook het up-to-date houden hiervan en het voorkomen van storingen behoren tot het dienstenpakket. Mocht u toch problemen hebben met uw computersystemen, dan zijn we altijd snel ter plaatse om uw systemen weer zo snel mogelijk in bedrijf te krijgen.

Onze mogelijkheden voor vaste ondersteuning

Wordt er binnen uw organisatie een tijdelijke systeembeheerder gevraagd, bijvoorbeeld vanwege drukte of vakantie? Of zoekt u een vaste kracht? Dan staan we u bij met de onze diensten rondom detachering of werving en selectie. We beschikken over een database van 8.000 kandidaten en een eigen team van ervaren ICT’ers. Zo vinden we altijd snel een professional in systeembeheer die uw organisatie in Lelystad of elders in Flevoland ondersteuning kan bieden. Daarbij zijn oplossingen voor de korte of de lange termijn mogelijk.

Maak gebruik van onze expertise

Kortom: met de ondersteuning in uw systeembeheer van ons bedrijf in Lelystad, Flevoland, bent u altijd verzekerd van een optimale werkplek voor u en uw medewerkers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze ICT-diensten? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice is 24/7 telefonisch bereikbaar via 0320-767676 of per e-mail via info@justdata.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactformulier

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76