Hoe wij u bijstaan als er binnen uw organisatie naar een systeembeheerder wordt gevraagd

Tijdens vakanties, drukte of een complex project kan het voorkomen dat er om een systeembeheerder wordt gevraagd. De systeembeheerder zorgt onder andere voor de installatie en het up-to-date houden van uw software en hardware. In onze database van ruim 8.000 professionals kunnen we gericht op zoek gaan naar de juiste kandidaat – of het nu een junior of senior betreft. Daarbij zorgen we ervoor dat de kandidaat qua instelling bij uw organisatie past. We kunnen zelfs een in-houseopleidingstraject verzorgen wanneer een passende kandidaat nog niet over de juiste kennis en/of ervaring beschikt. U vindt bij ons overigens ook kandidaten voor overige IT-functies, zoals een softwarespecialist of applicatieontwikkelaar.

Vind snel een tijdelijke of vaste ICT’er

Bij Justdata BV in Lelystad doen we er alles aan om onze ICT’ers aan de juiste opdrachtgevers te koppelen en hen verder te helpen in hun loopbaan. Zo verzorgen we persoonlijke coaching, coaching on the job en een persoonlijkheids- en vaardighedentest. Eén ding is zeker: met onze diensten rondom werving en selectie vindt u snel de systeembeheerder waar u naar heeft gevraagd! Vertel ons meer over de vereisten van de functie door contact met ons op te nemen. Dit kan via 0320-767676, via info@justdata.nl of door het contactformulier in te vullen.

Paul Kremer -

de vastbijter

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76