Laat u ondersteunen door een applicatieontwikkelaar van ons bedrijf in Lelystad

Laat u ondersteunen door een applicatieontwikkelaar van ons bedrijf in Lelystad

Werkt u aan de ontwikkeling van een applicatie en zoekt u daarvoor externe kennis? Of wilt u de ICT-afdeling van uw bedrijf in regio Lelystad uitbreiden met een getalenteerde applicatieontwikkelaar? In beide gevallen kan Justdata BV u helpen met het vinden van de juiste ICT-professional. Op basis van de vereisten van de functie selecteren we een aantal passende kandidaten. Is er een kandidaat die goed bij uw bedrijf matcht, maar nog niet over de juiste kennis en ervaring beschikt? Dan zorgen wij voor een in-houseopleidingstraject. Daarnaast bieden we:

  • Persoonlijke coaching
  • Coaching on the job
  • Een persoonlijkheids- en vaardighedentest

 

Vertel ons uw wensen

Als ICT-bedrijf hebben we één missie: mensen op het juiste carrièrespoor zetten. Daarom gaan we graag met u in gesprek om meer te weten te komen over uw wensen. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tussen de applicatieontwikkelaar en uw bedrijf in regio Lelystad faciliteren. Ook overige functies helpen wij graag vervullen, zoals die van softwarespecialist of systeembeheerder. Neem contact met ons op door te bellen naar 0320-767676, een e-mail te sturen naar info@justdata.nl of door het contactformulier in te vullen.

Paul Kremer -

de vastbijter

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76