Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Helpdesk

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

Applicatieontwikkelaar in Lelystad

Als u zoekt naar een tijdelijke of vaste applicatieontwikkelaar, dan helpt Justdata BV in Lelystad u graag verder. We zijn gespecialiseerd in de werving en selectie en detachering van gedreven ICT-professionals. Eén ding is daarbij zeker: met een database van ruim 8.000 kandidaten is uw ICT-vacature snel ingevuld!

Onze specialisten snel op locatie

All-in ICT oplossingen

Detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf

Laat u ondersteunen door een applicatieontwikkelaar van ons bedrijf in Lelystad

Werkt u aan de ontwikkeling van een applicatie en zoekt u daarvoor externe kennis? Of wilt u de ICT-afdeling van uw bedrijf in regio Lelystad uitbreiden met een getalenteerde applicatieontwikkelaar? In beide gevallen kan Justdata BV u helpen met het vinden van de juiste ICT-professional. Op basis van de vereisten van de functie selecteren we een aantal passende kandidaten. Is er een kandidaat die goed bij uw bedrijf matcht, maar nog niet over de juiste kennis en ervaring beschikt? Dan zorgen wij voor een in-houseopleidingstraject. Daarnaast bieden we:

  • Persoonlijke coaching
  • Coaching on the job
  • Een persoonlijkheids- en vaardighedentest

Vertel ons uw wensen

Als ICT-bedrijf hebben we één missie: mensen op het juiste carrièrespoor zetten. Daarom gaan we graag met u in gesprek om meer te weten te komen over uw wensen. Alleen op die manier kunnen we de juiste match tussen de applicatieontwikkelaar en uw bedrijf in regio Lelystad faciliteren. Ook overige functies helpen wij graag vervullen, zoals die van softwarespecialist of systeembeheerder. Neem contact met ons op door te bellen naar 0320-767676, een e-mail te sturen naar info@justdata.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.