Zakelijke telefonie

Wil je met jouw bedrijf altijd en overal telefonisch bereikbaar zijn, zonder daarbij aan iedereen je mobiele nummer te geven? Dan is zakelijke telefonie van Justdata voor jou de oplossing. Met onze online telefooncentrale kun je zoveel nummers en gebruikers aanmaken als je maar wilt en schakel je heel eenvoudig een vast telefoonnummer door naar jouw mobiel of die van een collega. Het allergrootste voordeel van zakelijke telefonie? De kosten! Die vallen per maand een stuk lager uit. Je belt namelijk via een IP-adres. Kies je voor zakelijke telefonie van Justdata dan zorgen wij voor de infrastructuur, het onderhoud en de razendsnelle verbindingen. In no-time is jouw bedrijf altijd en overal telefonisch bereikbaar.

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Wat is Zakelijke telefonie?

Zakelijke telefonie is bellen via internet. Je belt niet meer via een vaste telefoonlijn, maar via een IP-adres. Dat werkt uiteraard ook draadloos, op moment dat je verbonden bent met een wifinetwerk. Kort gezegd: heb je verbinding met het internet, dan kun je bellen.

Daarnaast is het ook nog eens veel eenvoudiger in te regelen. Je hebt geen lokale centrale meer nodig waar alle lijntje op binnenkomen en vanwaar een telefoontje wordt doorgeschakeld. Dat gebeurt nu allemaal online. Via een app regel je eenvoudig wie er op welk moment bereikbaar is en met welk nummer.

Lagere kosten

Omdat je belt via je bestaande online infrastructuur, betaal je geen kosten voor je telefoonlijn.

Geen telefoon- centrale op locatie

Jouw telefooncentrale staat gewoon in the cloud en is dus altijd bereikbaar en aanpasbaar.

Altijd en overal bereikbaar

Heb je verbinding met internet? Dan kun je met zakelijke telefonie van Justdata bellen en gebeld worden. Altijd en overal.

Behoud van je telefoonnummers

Heb je al een telefoonnummer die je graag wilt behouden? Geen probleem. Wij kunnen alle nummers overnemen.

Enthousiast geworden over Zakelijke telefonie?

Wil je ook een bedrijf dat overal bereikbaar is met een goede telefonische infrastructuur? Neem dan contact me ons op.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76