Office 365

Met een office 365 pakket kun je altijd en overal bij je bestanden en bij de programma’s om deze bestanden te bewerken, zoals Word en Excel. Dit bewaren wij namelijk veilig voor je in de cloud.

Anneke Brommer -

administratieve vliegende keep

Deze vastberaden dame zorgt ervoor dat haar collega’s ongestoord aan de slag kunnen met hun ICT-vraagstukken. Als klant kun je haar het beste bellen als je een vraag hebt over facturen.

Wat is Office 365

Als je een Microsoft Office 365 abonnement afneemt, ontvang je een licentie waarmee je overal en altijd de beschikking hebt over apps als Word, Excel, Outlook, OneNote, Powerpoint en meer. Vanaf al je devices kun je eenvoudig bij je bestanden. Office 365 is geschikt voor ieder device, zoals PC, Mac, Chromebook tablet of mobiel.

Bij elke licentie ontvang je 1 TB aan opslagruimte. Zo bespaar je ruimte op je eigen computer. Een ander voordeel van Microsoft Office 365 is dat je met anderen eenvoudig kunt (samen)werken in hetzelfde document.

Werken waar je wil

Met Office 365 kun je op elk device werken waar en wanneer je maar wilt.

Alle apps tot je beschikking

Bij een Office 365 heb je de beschikking over Word, Excel, Powerpoint, OneNote en Outlook. Heb je een Windows pc? Dan heb je ook toegang tot Publisher en Access.

1TB opslagruimte

Geen bestanden meer op je computer, maar veilig in de cloud! Met 1TB aan opslagruimte kun je heel wat bestanden online kwijt.

Deelfunctie

Door de geïntegreerde intranetfunctie communiceer en deel jij eenvoudig bestanden met al je collega’s.

Klantverhaal over Microsoft Office365

Als communicatiebureau hebben wij veel grote bestanden. Daar maakten we netjes een back-up van op harde schijven, maar dat betekende dat we deze fysiek mee moesten nemen bij een dagje thuiswerken. We wilden daarom graag alle bestanden (inclusief archief), ter grootte van een paar terabyte, online kunnen raadplegen. Van justdata kregen we een helder plan van aanpak. Vervolgens konden we binnen 1 werkdag locatie-onafhankelijk werken en werden voortaan ook lokale bestanden automatisch overgezet naar de cloud, waardoor onze laptops weer een stuk sneller werken. Ondanks de uitdagingen (MacOS, groot archief) verliep het vlekkeloos. Een ideale oplossing waar we nog steeds plezier van hebben. We zouden Justdata dan ook van harte aanbevelen. – Content Coalitie

Ja dit wil ik ook!

Wil jij ook altijd en overal bij jouw bestanden zonder altijd maar je laptop mee te zeulen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen met het installeren van het pakket en het probleemloos overzetten van je e-mails.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76