Internet & wifi

Een goede werkplek valt of staat met een goede internetverbinding. Wil jij in jouw bedrijf een wifi netwerk aanleggen? In wat voor kantoor of bedrijfspand je ook gehuisvest bent, wij zorgen voor een snelle en betrouwbare internetverbinding, bekabeld en/of draadloos.

Martijn Bos -

Duizend dingen doekje

Met zijn leergierige houding heeft Martijn zich inmiddels in tal van ICT-uitdagingen vastgebeten… en pas losgelaten als hij de oplossing gevonden had. Kom jij er even niet meer uit? Bel Martijn!

Internetverbindingen en wifi aanleggen

Niets zo frustrerend als een trage internetverbinding of een zwak wifi signaal. Lang wachten tot je bestand eindelijk gedownload is of websites die niet (goed) willen laden. Een stabiele, veilige en snelle internetverbinding is daarom van essentieel belang om efficiënt en prettig te kunnen werken. Laat daarom door Justdata jouw internetverbinding en wifi netwerk aanleggen.

Wij zorgen ervoor dat er binnen (en als het nodig is ook buiten) in jouw bedrijf op iedere plek een snelle internetverbinding voorhanden is. Dit doen we door een bekabeld netwerk aan te leggen of te optimaliseren en te zorgen voor krachtige acces points. Ook het onderhoud van deze netwerken nemen wij je graag uit handen.

Snel en betrouwbaar

Onze netwerken bouwen wij alleen met de beste materialen, waardoor jij kunt rekenen op snel en betrouwbaar internet.

Bekabeld en draadloos

Met onze bekabelde en draadloze oplossing kun je overal in jouw kantoor rekenen op een krachtig internet en wifi signaal.

Onderhoud

Wij leggen het internet en wifi netwerk niet alleen aan, maar onderhouden het ook.

Maatwerk onder 1 dak

Ga je voor glasvezel of past ADSL beter bij jou? Wij hebben het allemaal in huis.

Klantverhaal over Internet & wifi

Wij hebben Justdata gevraagd ons te helpen bij het verzorgen van de ICT infrastructuur op de opvanglocatie voor vluchtelingen. Ik ben zeer tevreden over hun inzet. Ook storingen worden zeer snel opgepakt. Het is een fijne samenwerking met korte lijnen en een goed contact. Een betrouwbare partij die snel reageert. – Martijn van der Veen, Gemeente Lelystad

Ja dit wil ik ook!

Wil jij ook binnen jouw bedrijf de beschikking hebben over een stabiele, snelle en veilige internetverbinding? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76