Online werkplek
In de cloud - Justcloud365

Waar je ook zit en wat voor apparaat je ook voor je hebt, met Justcloud365 heb jij jouw eigen werkplek in de cloud en kun jij direct bij al je bestanden, e-mail en apps. Daarvoor hoef je niet op allerlei links te klikken, maar heb je een overzichtelijk dashboard waar alles voor je klaar staat. Een soort bureaublad, maar dan altijd en op elk apparaat beschikbaar.

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Wat is Justcloud365?

Justcloud365 is een online omgeving dat je nog het beste kunt vergelijken met een bureaublad. Zowel je programma’s, e-mail, apps en bestanden staan overzichtelijk op een dashboard. De apps en bestanden bewaren wij voor je op een van onze snelle en veilige servers, waardoor jij er altijd bij kunt. Handig als je op een andere plaats dan je kantoor aan het werk bent. Onderweg, bij een klant of thuis. Heb je internet, dan kun je werken in de cloud. Dat scheelt je ook een hoop opslag. Al je bestanden worden namelijk veilig in de cloud bewaard.

Jouw persoonlijke dashboard kun je inrichten zoals jij wilt. Zo kun je naast een overzicht van e-mail ook via het dashboard linken naar veelgebruikte programma’s, apps en belangrijke bestanden. Dat is wat wij noemen: een eigen werkplek, maar wel de cloud.

In de cloud werken

Met Justcloud365 kun je op elk device werken waar en wanneer je maar wilt.

Veilig

Al je bestanden worden veilig opgeslagen in de cloud. Dus mocht je computer er een keer crashen, dan blijven jouw bestanden ongedeerd.

Microsoft 365

Microsoft 365 zit standaard in onze Justcloud365 oplossing. Veelgebruikte programma’s, zoals Word en Excel, heb je daarom altijd tot je beschikking.

Intranet

Door de geïntegreerde intranetfunctie communiceer en deel jij eenvoudig bestanden met al je collega’s.

Klantverhaal over Justcloud365

Als communicatiebureau hebben wij veel grote bestanden. Daar maakten we netjes een back-up van op harde schijven, maar dat betekende dat we deze fysiek mee moesten nemen bij een dagje thuiswerken.

We wilden daarom graag alle bestanden (inclusief archief), ter grootte van een paar terabyte, online kunnen raadplegen. Van justdata kregen we een helder plan van aanpak. Vervolgens konden we binnen 1 werkdag locatie-onafhankelijk werken en werden voortaan ook lokale bestanden automatisch overgezet naar de cloud, waardoor onze laptops weer een stuk sneller werken.

Ondanks de uitdagingen (MacOS, groot archief) verliep het vlekkeloos. Een ideale oplossing waar we nog steeds plezier van hebben.

We zouden Justdata dan ook van harte aanbevelen. – Content Coalitie

Ja dit wil ik ook!

Heb je nu het gevoel dat Justcloud365 jouw bedrijf wel eens verder kan helpen? Dan is het de hoogste tijd dat we kennismaken. Wij brengen jouw huidige situatie en behoeftes in kaart en doen je een vrijblijvend voorstel. Tot snel!

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76