Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Helpdesk

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

ICT-diensten in Flevoland

Voor ICT-diensten in Flevoland is Justdata BV uit Lelystad uw ideale partner. ICT moet gewoon werken, vinden wij. Daarom hebben wij een all-inoplossing voor het mkb. Hiermee is uw ICT-omgeving altijd up-to-date. Mocht er toch een storing zijn, dan hebben wij dit al eerder door dan uzelf. We doen er namelijk alles aan om storingen te voorkomen. Dit doen wij proactief met onze geavanceerde beheersoftware. Daarnaast kunnen wij met onze ICT-ondersteuning snel op locatie zijn in heel Flevoland.

Diensten

Wat houden onze ICT-diensten in Lelystad (Flevoland) in?

Als specialist in ICT helpen we u graag met uw systeem-, website- en netwerkbeheer. Onze ICT-diensten in Lelystad en andere plaatsen in Flevoland variëren van het leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het verzorgen en up-to-date houden van software. Dit doen we met een team van acht ICT-professionals. Al ongeveer tweehonderd klanten in Flevoland rekenen op onze ICT-ondersteuning.

Ook voor bekabeling, installaties en extra ICT-ondersteuning in Flevoland

Met onze ICT-ondersteuning in Flevoland gaan we nog een stapje verder. Zo kunt u ook bij ons terecht voor bekabeling en installaties voor internettoegang. Zowel bedraad als wifi behoort tot de mogelijkheden. Door het gebruik van gerenommeerde merken zoals Cisco, HP, Lenovo, Microsoft, Terra en Ubiquity, kunt u erop vertrouwen dat alles naar behoren werkt. Is het druk binnen uw bedrijf, bijvoorbeeld door vakantie of ingewikkelde projecten? Dan zorgt onze ICT-detachering voor extra ondersteuning van uw eigen systeembeheerder.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

De persoonlijke insteek van een zzp’er gecombineerd met de zekerheid van een groot bedrijf: dát is Justdata BV. Zo beschikken we over de nodige flexibiliteit, persoonlijkheid en bereikbaarheid bij het verzorgen van de IT voor bedrijven. Bovendien komen we met ons ervaren team snel én daadkrachtig tot oplossingen. Wilt u gebruikmaken van de ICT-diensten van ons bedrijf in Lelystad, Flevoland? Neem dan contact op met ons. U bereikt ons door te bellen naar 0320-767676, een e-mail te sturen naar info@justdata.nl of het contactformulier in te vullen.