Identificeer en beheer kwetsbaarheden met Justdata ICT

Bij Justdata ICT begrijpen we dat effectieve bescherming begint met een grondige kennis van uw IT-landschap. Daarom benadrukken we het belang van regelmatige inventarisatie van uw netwerk en systemen. Door elke zes maanden een update uit te voeren, garanderen we dat uw cybersecurity maatregelen up-to-date zijn en afgestemd op de nieuwste risico’s en kwetsbaarheden.

Onze aanpak gaat verder dan enkel inventarisatie. Wij voorzien in een robuust uitwijk- en herstelplan, inclusief zowel digitale back-ups als fysieke kopieën om te waarborgen dat uw bedrijf veerkrachtig blijft, zelfs tijdens een cyberaanval of stroomuitval.

Met behulp van geavanceerde netwerk scanning tools biedt Justdata ICT een gedetailleerd overzicht van uw infrastructuur, inclusief endpoints en apparatuur, om bekende en potentiële kwetsbaarheden te identificeren. Onze vulnerability scanners, onderdeel van onze Remote Monitoring en Management (RMM) oplossingen, bieden niet alleen real-time inzichten maar ook strategisch advies voor risicobeperking.

Wij benadrukken het belang van het scannen van al uw netwerkapparatuur, aangezien deze vaak net zo kwetsbaar zijn als individuele werkplekken. Daarnaast richten we ons op het identificeren van verouderde systemen, zoals Windows 7, die niet langer ondersteund worden en daardoor een verhoogd risico vormen. Justdata ICT zorgt ervoor dat dergelijke risico’s duidelijk worden vastgelegd in onze serviceovereenkomsten, om misverstanden en problemen in de toekomst te voorkomen.

Bij Justdata ICT zetten we ons in voor het versterken van uw cybersecurity positie door middel van proactieve inventarisatie, geavanceerde scanning technologieën, en strategische herstelplannen. Bescherm uw organisatie tegen de steeds evoluerende dreigingen met onze deskundige ondersteuning.

Bekijk de 7 stappen voor NIS2

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76