Actief Patchbeheer door Justdata ICT

Uw sleutel tot robuuste beveiliging

Hoewel het regelmatig updaten van uw systemen en devices wellicht voor de hand liggend lijkt, blijkt uit onderzoek dat 60% van alle beveiligingsinbreuken voortkomt uit verouderde systemen waarvoor patches beschikbaar waren. Bij Justdata ICT leggen we sterk de nadruk op het belang van actief patchbeheer om uw IT-infrastructuur te beschermen tegen bekende kwetsbaarheden.

Samen Sterker: Overheid en industrie in partnerschap

Met de groeiende steun van overheidsinstanties, zoals de Cyber Security Incident Response Teams (CSIRTs) in Europa, is er meer dan ooit toegang tot cruciale informatie over kwetsbaarheden. In Nederland bieden het Digital Trust Center (DTC) en het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) gerichte ondersteuning om de digitale weerbaarheid van zowel MKB’s als vitale sectoren te verhogen.

Proactief patchbeleid: Uw eerste verdedigingslinie

Justdata ICT stimuleert een proactief patchbeleid binnen uw organisatie, ondersteund door grondige scans op kwetsbaarheden en het inschakelen van automatische updates waar mogelijk. Onze Remote Monitoring and Management (RMM) tools bieden de flexibiliteit om updates te plannen en toe te wijzen aan specifieke groepen, zodat uw bedrijfsvoering ongestoord blijft.

Blijf geïnformeerd: Abonneer op updatenotificaties

Door u te abonneren op notificaties van uw softwareleveranciers, blijft u voortdurend op de hoogte van de nieuwste patches en updates. Dit is een essentiële stap in het handhaven van een sterke beveiligingshouding.

Tijd om afscheid te nemen? Overwegingen voor verouderde platformen

Het is cruciaal om na te denken over de levensduur van uw platforms en systemen. Werken met verouderde technologie die geen updates of upgrades meer ontvangt, vormt een toenemend risico. Justdata ICT kan u adviseren over het veilig uitfaseren van deze systemen en de overstap naar meer moderne en ondersteunde oplossingen.

Bij Justdata ICT is uw digitale veiligheid onze prioriteit. Door het implementeren van een strategisch patchbeheer en het regelmatig updaten van uw systemen, zorgen wij ervoor dat uw organisatie beschermd blijft tegen de steeds evoluerende cyberdreigingen. Neem de stap naar een veiligere toekomst met Justdata ICT.

Bekijk de 7 stappen voor NIS2

Paul Kremer -

de vastbijter

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76