Justdata – Jouw Partner in Cybersecurity

Justdata – Jouw partner in Cybersecurity

Veilig blijven tegen Cyberaanvallen

Als het gaat om cybersecurity, is het super belangrijk om te zorgen dat je jezelf en je bedrijf beschermt tegen cyberaanvallen. Hackers zijn namelijk altijd op zoek naar manieren om in te breken en belangrijke informatie te stelen. Dit kan grote schade aanrichten en enorme verliezen veroorzaken voor jouw bedrijf. Dus het is slim om samen te werken met een betrouwbare cybersecurity partner, zoals Justdata.

Bij Justdata begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw gegevens veilig te houden tegen cyberaanvallen. Daarom bieden wij allerlei verschillende cybersecurity-diensten aan om jou te helpen beschermen tegen deze bedreigingen.

Onze cybersecurity-oplossingen omvatten onder meer netwerkbeveiliging, geavanceerde firewalls, anti-virus en anti-malware software, data-encryptie, beveiligde back-ups en noodherstelplannen. Bij Justdata werken we samen met onze klanten om onze cybersecurity-oplossingen op maat te maken voor hun unieke behoeften en eisen.

Onze professionals bij Justdata zijn goed opgeleid en ervaren in cybersecurity. Ze blijven altijd up-to-date met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity, zodat we onze klanten kunnen beschermen tegen de nieuwste bedreigingen.

Justdata biedt ook continue monitoring en ondersteuning aan onze klanten, zodat we eventuele beveiligingsproblemen kunnen identificeren en oplossen. Hierdoor kunnen onze klanten gerust zijn en weten dat hun gegevens veilig zijn.

In deze tijd waarin cyberaanvallen steeds geavanceerder worden en bedrijven van alle groottes het doelwit zijn geworden, is het echt belangrijk om maatregelen te nemen om jezelf en je bedrijf te beschermen tegen deze bedreigingen. Bij Justdata staan we klaar om jou te helpen bij het beschermen van jouw bedrijf en jouw gegevens tegen cyberaanvallen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze cybersecurity-oplossingen.

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We ondersteunen uw graag op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Zo kunt u zich – net als al meer dan 200 tevreden klanten- bezig houden met de activiteiten die u wél energie opleveren.

Onze ICT-specialisten zijn breed inzetbaar. We leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up-to-date houden van software. Ook plaatsen we bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of wifi). Daarnaast zijn wij inzetbaar om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, complexe projecten of vakantie.

Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wijzelf, zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76