Wat houdt ondersteuning van netwerkbeheer van ons bedrijf in Lelystad (Flevoland) in?

Als u gebruikmaakt van de ondersteuning voor netwerkbeheer van ons bedrijf in Lelystad, Flevoland, dan kunt u rekenen op een all-inoplossing. Zo zorgen we voor de installatie en het up-to-date houden van uw netwerk, zodat u en uw medewerkers ongestoord aan het werk kunnen. Ook de bekabeling en installaties voor internettoegang verzorgen we graag voor u. Hierbij is zowel bedrading als wifi mogelijk. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de persoonlijke en daadkrachtige benadering; we luisteren naar uw wensen en gaan vervolgens direct aan de slag.

Tijdelijke ondersteuning van onze ervaren ICT’ers

Heeft u tijdelijk extra personeel nodig vanwege vakantie of drukte? Of is er een complex project op komst waarvoor u de kennis en kunde van een externe partij wilt inzetten? Dan is het ook mogelijk om een van onze ervaren ICT’ers in Lelystad, Flevoland, in te schakelen ter ondersteuning in het netwerkbeheer. Met onze ICT-detachering bieden we zowel oplossingen voor de korte als de lange termijn aan.

Maak uw wensen kenbaar

Al zo’n tweehonderd klanten in heel Flevoland vertrouwen op de ondersteuning in hun netwerkbeheer van ons ICT-bedrijf in Lelystad. Ook voor website- en systeembeheer bieden we u graag een passende oplossing aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze klantenservice is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. U bereikt ons door te bellen naar 0320-767676, een e-mail te sturen naar info@justdata.nl of het contactformulier in te vullen.

Paul Kremer -

de vastbijter

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76