Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Helpdesk

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

Netwerkbeheer in Flevoland

Justdata BV in Lelystad biedt ondersteuning in het netwerkbeheer van bedrijven in heel Flevoland. Met ons team van ICT-professionals zorgen we ervoor dat uw netwerk altijd naar behoren werkt. Heeft u onverhoopt last van storingen? Dan zijn we altijd snel ter plaatse om de problemen te verhelpen.

Onze specialisten snel op locatie

All-in ICT oplossingen

Detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf

Wat houdt ondersteuning van netwerkbeheer van ons bedrijf in Lelystad (Flevoland) in?

Als u gebruikmaakt van de ondersteuning voor netwerkbeheer van ons bedrijf in Lelystad, Flevoland, dan kunt u rekenen op een all-inoplossing. Zo zorgen we voor de installatie en het up-to-date houden van uw netwerk, zodat u en uw medewerkers ongestoord aan het werk kunnen. Ook de bekabeling en installaties voor internettoegang verzorgen we graag voor u. Hierbij is zowel bedrading als wifi mogelijk. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de persoonlijke en daadkrachtige benadering; we luisteren naar uw wensen en gaan vervolgens direct aan de slag.

Tijdelijke ondersteuning van onze ervaren ICT’ers

Heeft u tijdelijk extra personeel nodig vanwege vakantie of drukte? Of is er een complex project op komst waarvoor u de kennis en kunde van een externe partij wilt inzetten? Dan is het ook mogelijk om een van onze ervaren ICT’ers in Lelystad, Flevoland, in te schakelen ter ondersteuning in het netwerkbeheer. Met onze ICT-detachering bieden we zowel oplossingen voor de korte als de lange termijn aan.

Maak uw wensen kenbaar

Al zo’n tweehonderd klanten in heel Flevoland vertrouwen op de ondersteuning in hun netwerkbeheer van ons ICT-bedrijf in Lelystad. Ook voor website- en systeembeheer bieden we u graag een passende oplossing aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze klantenservice is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. U bereikt ons door te bellen naar 0320-767676, een e-mail te sturen naar info@justdata.nl of het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.