ICT-detachering in regio Almere

Justdata BV is gespecialiseerd in de ICT én de detachering van talentvolle professionals in en rondom Almere. Zoekt u naar de kennis van een externe ICT’er voor een tijdelijk project? Of kan uw ICT-afdeling wel wat extra ondersteuning gebruiken vanwege drukte of vakantie? Dan ontvangt u bij ons een oplossing op maat.

Onze specialisten snel op locatie

All-in ICT oplossingen

Detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf

Vind een tijdelijke ICT-professional met behulp van detachering in regio Almere

Ambitieus, échte doorzetters en vooral erg gemotiveerd: dat beschrijft onze professionals goed. In onze database van ruim 8.000 kandidaten is er altijd wel een match voor uw bedrijf te vinden. Is er een kandidaat die qua drijfveren goed aansluit, maar nog niet over de juiste ervaring beschikt? Dan wordt diegene intern bij ons in Lelystad opgeleid. Met onze ICT-detachering vlak bij Almere bieden we bovendien oplossingen aan voor de korte of lange termijn. Zo kunnen wij onder andere de volgende specialisten bij u plaatsen:

Maak gebruik van onze persoonlijke dienstverlening

Dankzij de detachering van ICT-professionals in de omgeving van Almere, bent u snel weer in vol bedrijf. U kunt bij Justdata BV in Lelystad rekenen op een persoonlijke dienstverlening en de nodige flexibiliteit. Mocht u na de detacheringsperiode behoefte hebben aan een vaste ICT’er, dan helpen wij u graag met de werving en selectie. Bel voor de mogelijkheden naar 0320-767676, mail naar info@justdata.nl of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76