Vind een tijdelijke ICT-professional met behulp van detachering in regio Almere

Ambitieus, échte doorzetters en vooral erg gemotiveerd: dat beschrijft onze professionals goed. In onze database van ruim 8.000 kandidaten is er altijd wel een match voor uw bedrijf te vinden. Is er een kandidaat die qua drijfveren goed aansluit, maar nog niet over de juiste ervaring beschikt? Dan wordt diegene intern bij ons in Lelystad opgeleid. Met onze ICT-detachering vlak bij Almere bieden we bovendien oplossingen aan voor de korte of lange termijn. Zo kunnen wij onder andere de volgende specialisten bij u plaatsen:

 

Maak gebruik van onze persoonlijke dienstverlening

Dankzij de detachering van ICT-professionals in de omgeving van Almere, bent u snel weer in vol bedrijf. U kunt bij Justdata BV in Lelystad rekenen op een persoonlijke dienstverlening en de nodige flexibiliteit. Mocht u na de detacheringsperiode behoefte hebben aan een vaste ICT’er, dan helpen wij u graag met de werving en selectie. Bel voor de mogelijkheden naar 0320-767676, mail naar info@justdata.nl of vul het contactformulier in.

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76