Ontdek onze IT-diensten voor bedrijven in regio Almere

Als IT-specialist in de buurt van Almere zetten we twee zaken centraal: de persoonlijke benadering van een zzp’er en de zekerheid van grotere bedrijven. Al ruim tweehonderd klanten in Flevoland en de rest van Nederland maken gebruik van onze diensten. Doordat we lokaal werken, kunnen we snel ter plaatse zijn bij storingen van uw netwerken en servers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor overige ICT-diensten:

  • Het inrichten en up-to-date houden van (online) werkplekken en serversystemen;
  • De inzet van extra medewerkers (floorwalkers) die begeleiding bieden tijdens een migratietraject en overige detacheringsmogelijkheden;
  • Het ontwikkelen van websites en applicaties.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bij onze IT-diensten kunnen bedrijven in de omgeving Almere rekenen op flexibiliteit en de daadkracht om snel tot oplossingen te komen. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons kantoor in Lelystad. U bereikt ons door te bellen naar 0320-767676, te mailen naar info@justdata.nl of door het contactformulier in te vullen.

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76