Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Helpdesk

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

IT voor bedrijven in Almere

Justdata BV biedt uiteenlopende IT-diensten voor bedrijven in en rondom Almere aan. Of het nu gaat om het oplossen van een tijdelijke storing of het installeren en up-to-date houden van uw netwerken; ons team van ICT-professionals in Lelystad zorgt voor een all-inoplossing.

Onze specialisten snel op locatie

All-in ICT oplossingen

Detacheringsmogelijkheden voor uw bedrijf

Ontdek onze IT-diensten voor bedrijven in regio Almere

Als IT-specialist in de buurt van Almere zetten we twee zaken centraal: de persoonlijke benadering van een zzp’er en de zekerheid van grotere bedrijven. Al ruim tweehonderd klanten in Flevoland en de rest van Nederland maken gebruik van onze diensten. Doordat we lokaal werken, kunnen we snel ter plaatse zijn bij storingen van uw netwerken en servers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor overige ICT-diensten:

  • Het inrichten en up-to-date houden van (online) werkplekken en serversystemen;
  • De inzet van extra medewerkers (floorwalkers) die begeleiding bieden tijdens een migratietraject en overige detacheringsmogelijkheden;
  • Het ontwikkelen van websites en applicaties.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bij onze IT-diensten kunnen bedrijven in de omgeving Almere rekenen op flexibiliteit en de daadkracht om snel tot oplossingen te komen. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons kantoor in Lelystad. U bereikt ons door te bellen naar 0320-767676, te mailen naar info@justdata.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.