Verhoog de beveiliging van jouw e-mailverkeer met Justdata ICT

In de huidige digitale wereld is e-mail een cruciale schakel voor communicatie binnen en buiten uw organisatie. Het is echter ook een van de meest voorkomende vectoren voor cyberaanvallen, zoals phishing, spoofing, en malware. De beveiliging van uw e-mailverkeer is daarom essentieel voor de bescherming van uw bedrijfsinformatie en de integriteit van uw communicatiekanalen.

Recente analyses, zoals die van PowerDMARC, hebben aangetoond dat veel bedrijven kwetsbaarheden vertonen in hun e-mailbeveiligingsconfiguratie. Problemen zoals het ontbreken van DKIM (DomainKeys Identified Mail), een ongeldig DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance) beleid, en de afwezigheid van BIMI (Brand Indicators for Message Identification) kunnen uw domein blootstellen aan risico’s en misbruik door kwaadwillenden.

Justdata ICT begrijpt het belang van robuuste e-mailbeveiliging en biedt een uitgebreide service om uw domein tegen deze bedreigingen te beschermen. Vanaf slechts 29 euro per maand nemen wij de zorg voor de configuratie en het beheer van SPF (Sender Policy Framework), DKIM, DMARC, BIMI, MTA-STS (Mail Transfer Agent-Strict Transport Security), en TLS-RPT (TLS Reporting) volledig uit handen.

Wat Biedt Justdata ICT?

  • DKIM Configuratie: Wij zorgen voor de implementatie van DKIM, wat uw e-mails voorziet van een digitale handtekening ter verificatie van de herkomst.
  • DMARC Implementatie: Wij stellen een DMARC-beleid in om te specificeren hoe e-mailontvangers moeten omgaan met e-mails die niet aan de verificatie voldoen, waardoor de kans op e-mail spoofing en phishing aanzienlijk vermindert.
  • BIMI Setup: Door BIMI in te stellen, vergroten we de zichtbaarheid en het vertrouwen in uw merk door een logo weer te geven in ondersteunde e-mailclients.
  • MTA-STS en TLS-RPT: Wij implementeren MTA-STS om de beveiliging van uw e-mailtransport te verbeteren en stellen TLS-RPT in voor inzichten in eventuele beveiligingsproblemen.

Bij Justdata ICT zijn we toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard van e-mailbeveiliging voor uw bedrijf. Onze experts zorgen voor een zorgvuldige implementatie en voortdurend beheer van deze beveiligingsmaatregelen, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijfsvoering, wetende dat uw communicatie veilig is.

Bescherm Uw Bedrijf Vandaag Nog

De stap naar een veiligere e-mailomgeving is eenvoudig. Neem vandaag nog contact op met Justdata ICT, en wij zullen u begeleiden door het proces om uw e-mailverkeer te beveiligen tegen de steeds veranderende dreigingen in het digitale landschap. Bezoek onze website of neem direct contact op om meer te weten te komen over onze e-mailbeveiligingsservices. Bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen met Justdata ICT.

Neem de stap naar een veiligere toekomst met Justdata ICT – Uw partner in digitale beveiliging.

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We ondersteunen uw graag op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Zo kunt u zich – net als al meer dan 200 tevreden klanten- bezig houden met de activiteiten die u wél energie opleveren.

Onze ICT-specialisten zijn breed inzetbaar. We leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up-to-date houden van software. Ook plaatsen we bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of wifi). Daarnaast zijn wij inzetbaar om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, complexe projecten of vakantie.

Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wijzelf, zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76