Terug en vooruitkijken

Het jaar 2022 was een belangrijk en interessant jaar voor de ICT-industrie. Eén van de grootste ontwikkelingen was de groei van de cloudcomputing. Bedrijven investeerden op grote schaal in cloud infrastructureren- en services. Ook de adoptie van kunstmatige intelligentie en machine learning nam toe, met de ontwikkeling van meer geavanceerde algoritmen en toepassingen in diverse sectoren.

In 2023 wordt verwacht dat deze trends zich zullen voortzetten, met een groeiende adoptie van edge computing en 5G-technologie. Dit zal leiden tot nieuwe mogelijkheden voor real-time data-analyse- en verwerking, evenals de ontwikkeling van nieuwe IoT-toepassingen. Verder wordt verwacht dat de adoptie van kunstmatige intelligentie en machine learning versnelt, met nieuwe toepassingen in sectoren zoals gezondheidszorg, financiën en retail.
Hoewel veel van deze services voor onze klanten nog een ver-van-hun-bed show zijn, volgen wij ze – met veel belangstelling- op de voet. We zien mooie kansen om onze dienstverlening op die manier verder te ontwikkelen en uit te breiden. Op naar weer een innovatief jaar!

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We ondersteunen uw graag op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Zo kunt u zich – net als al meer dan 200 tevreden klanten- bezig houden met de activiteiten die u wél energie opleveren.

Onze ICT-specialisten zijn breed inzetbaar. We leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up-to-date houden van software. Ook plaatsen we bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of wifi). Daarnaast zijn wij inzetbaar om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, complexe projecten of vakantie.

Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wijzelf, zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76