Justdata ICT en PowerDmarc Samen Tegen E-mailfraude

In het huidige digitale tijdperk, waarin e-mailcommunicatie een essentiële rol speelt in het bedrijfsleven, is de beveiliging van e-mailcorrespondentie belangrijker dan ooit. Met de recente samenwerking tussen Justdata ICT en PowerDmarc, wordt er een nieuwe stap gezet in de strijd tegen e-mailfraude. Deze samenwerking markeert een belangrijk moment voor bedrijven die streven naar een hoger niveau van cyberveiligheid.

Justdata ICT, bekend om zijn expertise in informatietechnologie en cyberbeveiliging, heeft de handen ineengeslagen met PowerDmarc, een leider in de implementatie van DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance) oplossingen. DMARC is een e-mailvalidatiesysteem dat ontworpen is om domeinen te beschermen tegen misbruik, zoals e-mail spoofing of phishing. Door deze samenwerking kunnen klanten van Justdata ICT nu profiteren van PowerDmarc’s gespecialiseerde kennis in DMARC-technologie, wat een extra laag van beveiliging toevoegt aan hun e-maildomeinen.

Het belangrijkste voordeel van deze samenwerking is de versterkte bescherming tegen e-mailfraude. Bedrijven zijn steeds vaker het doelwit van cyberaanvallen, waarbij e-mail een veelgebruikt kanaal is voor kwaadwillenden. PowerDmarc’s expertise in DMARC helpt bij het authentiseren van e-mailbronnen, waardoor de kans op phishing en andere soorten e-mailfraude aanzienlijk vermindert.

Een ander cruciaal aspect van deze partnerschap is de verbeterde zichtbaarheid en controle over e-mailverkeer. Met de geavanceerde rapportagefuncties van PowerDmarc kunnen bedrijven inzicht krijgen in wie e-mails verstuurt namens hun domein. Dit stelt organisaties in staat om proactief te reageren op ongeautoriseerde pogingen en hun reputatie te beschermen.

Tot slot, de samenwerking tussen Justdata ICT en PowerDmarc benadrukt de groeiende behoefte aan geavanceerde e-mailbeveiligingsoplossingen in de huidige snel veranderende cyberomgeving. Het biedt een robuuste oplossing voor organisaties die zich willen wapenen tegen de steeds verfijndere methoden van cybercriminelen.

Conclusie:

Door de krachtenbundeling van Justdata ICT en PowerDmarc wordt een belangrijke stap gezet in de bescherming van organisaties tegen e-mailfraude. Deze samenwerking is een toonbeeld van hoe technologische expertise en gespecialiseerde kennis samen kunnen werken om een veiligere digitale wereld te creëren. Meer weten? Plan een afspraak

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We ondersteunen uw graag op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Zo kunt u zich – net als al meer dan 200 tevreden klanten- bezig houden met de activiteiten die u wél energie opleveren.

Onze ICT-specialisten zijn breed inzetbaar. We leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up-to-date houden van software. Ook plaatsen we bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of wifi). Daarnaast zijn wij inzetbaar om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, complexe projecten of vakantie.

Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wijzelf, zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76