Justdata ICT en Martijn Bos schitteren met nominaties voor leerwerkverkiezing van Lelystad Akkoord

Wat een ongelofelijk fantastisch nieuws voor Justdata ICT en Martijn Bos! 🎉 Wij zijn ontzettend trots om bekend te maken dat wij twee prestigieuze nominaties hebben ontvangen van het Lelystad Akkoord voor de Leerwerkverkiezing in de categorie Leerwerkbedrijf van Lelystad.

Justdata ICT zet zich al jaren in voor de combinatie van leren en werken, omdat wij geloven dat dit essentieel is voor het behalen van een startkwalificatie en het volgen van een beroepsopleiding. Ons team begrijpt dat praktijkervaring opdoen van onschatbare waarde is en wij zijn dan ook toegewijd aan het bieden van kansen aan jonge talenten en mensen die een carrièreswitch willen maken.

Het is voor ons een grote eer om erkend te worden voor onze inspanningen en prestaties als leerwerkbedrijf. Deze nominaties zijn een bevestiging van onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en onze toewijding aan het creëren van leerkansen binnen onze organisatie.

Wij zijn ook ongelofelijk trots op Martijn Bos, die al bijna 3 jaar een waardevol lid van ons team is en nu ook genomineerd is voor de Leerwerkverkiezing. Martijn is een inspiratie voor ons allemaal en zijn toewijding en harde werk hebben een positieve impact gehad op Justdata ICT.

Wij willen het Lelystad Akkoord bedanken voor deze geweldige erkenning en feliciteren alle andere genomineerden. Laten we samen blijven werken aan een toekomst waarin leren en werken hand in hand gaan, en waarin iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen en te groeien.

#Trots #JustdataICT #Leerwerkverkiezing #LelystadAkkoord #MaatschappelijkVerantwoordOndernemen #LerenEnWerken #Leerwerkbedrijf #Innovatie #Ontwikkeling

Paul Kremer -

de vastbijter

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We ondersteunen uw graag op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Zo kunt u zich – net als al meer dan 200 tevreden klanten- bezig houden met de activiteiten die u wél energie opleveren.

Onze ICT-specialisten zijn breed inzetbaar. We leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up-to-date houden van software. Ook plaatsen we bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of wifi). Daarnaast zijn wij inzetbaar om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, complexe projecten of vakantie.

Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wijzelf, zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76