Graag stellen wij Martijn Bos aan jullie voor.

Zo stond afgelopen week onze Martijn in de belangstelling bij het Lelystad Akkoord:

Graag stellen wij Martijn Bos aan jullie voor. Hij is één van de drie genomineerden in de categorie Talent van de Leerwerkverkiezing die volgende week donderdag plaatsvindt.

Martijn wordt door zijn werkgever Justdata omschreven als iemand die vastberaden is, en ze geven aan dat zijn kennis en unieke aanpak onderscheiden hem als een uitzonderlijk talent binnen de ICT-sector van Lelystad.

Ondanks persoonlijke uitdagingen toont Martijn dagelijks zijn vastberadenheid en toewijding. Zijn punctualiteit en toewijding om elke dag op tijd te zijn, ondanks de fysieke belemmeringen, getuigen van een bewonderenswaardige professionaliteit.

“Zijn aanstekelijke vrolijkheid en vermogen om klanten op een warme en behulpzame manier te woord te staan, maakt van hem een onmisbaar lid van ons team. Martijn laat zien dat een positieve instelling een krachtige drijfveer kan zijn in de professionele wereld.” aldus zijn werkgever Mark Gaertner.

Martijn heeft een passie voor ICT en hij is altijd op zoek naar nieuwe vaardigheden en inzichten, wat getuigt van een echte professional die erkent dat leren een levenslang proces is.

Zijn motto, “elke dag is weer een ICT feestje”, straalt een positieve en energieke houding uit die inspireert en motiveert anderen om hun beste beentje voor te zetten. In een wereld die soms geneigd is te focussen op beperkingen in plaats van mogelijkheden, is Martijn een levend bewijs van wat er mogelijk is met vastberadenheid, passie en een positieve instelling.

hashtagtalent hashtagleerwerkverkiezing hashtaglelystadakkoord hashtagkansen

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We ondersteunen uw graag op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Zo kunt u zich – net als al meer dan 200 tevreden klanten- bezig houden met de activiteiten die u wél energie opleveren.

Onze ICT-specialisten zijn breed inzetbaar. We leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up-to-date houden van software. Ook plaatsen we bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of wifi). Daarnaast zijn wij inzetbaar om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, complexe projecten of vakantie.

Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wijzelf, zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76