Efficiënt samenwerken met Office 365

Ben jij een ondernemer en wil jij dat jouw bedrijf soepel draait en dat iedereen binnen de organisatie efficiënt kan samenwerken? Investeer dan in de juiste tools en technologieën, zoals Office 365 van Microsoft. Bij Justdata zijn we gespecialiseerd in het inrichten van Office 365 voor onze klanten, zodat zij het maximale uit deze tools kunnen halen.

Hoe we je helpen bij het inrichten van Office 365

Als eerste beginnen we met een persoonlijk gesprek om te inventariseren welke tools en functionaliteiten het meest relevant zijn voor jouw organisatie. Hierbij kijken we naar de behoeften van verschillende afdelingen binnen het bedrijf, zoals HR, finance, marketing en IT.

Vervolgens maken we een plan van aanpak dat niet alleen gericht is op de implementatie van Office 365, maar ook op het trainen van medewerkers. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen binnen de organisatie begrijpt hoe de verschillende tools werken en hoe ze hier het meest effectief gebruik van kunnen maken.

Na de implementatie en training blijven we onze klanten ondersteunen met continue support en monitoring van het gebruik van de verschillende tools. Hierdoor kunnen we snel inspelen op eventuele problemen en onze klanten blijven voorzien van de beste oplossingen.

Waarom het inrichten van Office 365 belangrijk is

Het inrichten van Office 365 draagt bij aan een efficiëntere werkomgeving, omdat medewerkers makkelijker kunnen samenwerken en informatie delen via tools als Teams, OneDrive en SharePoint. Daarnaast zorgt het ervoor dat de IT-infrastructuur van het bedrijf veilig en up-to-date blijft.

Al met al is het inrichten van Office 365 een belangrijk onderdeel van een goedlopende organisatie. Wil jij ook efficiënter werken en het meeste uit Office 365 halen? Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar de beste oplossingen voor jouw organisatie.

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We ondersteunen uw graag op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Zo kunt u zich – net als al meer dan 200 tevreden klanten- bezig houden met de activiteiten die u wél energie opleveren.

Onze ICT-specialisten zijn breed inzetbaar. We leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up-to-date houden van software. Ook plaatsen we bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of wifi). Daarnaast zijn wij inzetbaar om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, complexe projecten of vakantie.

Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wijzelf, zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76