Een veilige online werkplek voor al je medewerkers

Een veilige online werkplek voor al je medewerkers

Introductie: In de wereld van vandaag is een veilige online werkplek essentieel voor bedrijven. In dit blogartikel bespreken we hoe Justdata jouw bedrijf helpt met effectieve ICT-beveiliging voor al je medewerkers.

Gebruiksvriendelijkheid én beveiliging

Bij Justdata begrijpen we dat een gebruiksvriendelijke omgeving hand in hand moet gaan met een hoge mate van beveiliging. Daarom zorgen we ervoor dat alle online werkplekken die we opzetten, zowel intuïtief als veilig zijn voor medewerkers.

Proactieve monitoring

Onze ICT-experts houden je online werkplek 24/7 in de gaten, zodat we eventuele bedreigingen kunnen identificeren en aanpakken voordat ze problemen veroorzaken. Zo blijft de online werkplek voor al je medewerkers veilig en beschermd.

Regelmatige updates en patches

Justdata zorgt voor regelmatige updates en patches om je systemen up-to-date en veilig te houden. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT-beveiliging om ervoor te zorgen dat jouw online werkplek beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen.

Training en bewustwording

Een groot deel van de ICT-beveiliging draait om het bewustzijn en gedrag van medewerkers. Daarom biedt Justdata trainingen en ondersteuning aan om je team te informeren over de beste praktijken op het gebied van online beveiliging.

Toegangsbeheer en wachtwoordbeveiliging

We implementeren robuuste toegangscontrole en wachtwoordbeveiliging om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot bedrijfsinformatie. Zo blijft jouw online werkplek veilig en beschermd tegen onbevoegde toegang.

Conclusie: Bij Justdata stellen we veiligheid voorop bij het opzetten en onderhouden van online werkplekken. Onze ICT-experts zorgen ervoor dat jouw bedrijf en medewerkers optimaal beschermd zijn tegen cyberdreigingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw online werkplek veilig en betrouwbaar kunnen maken.

Paul Kremer -

de vastbijter

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We ondersteunen uw graag op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Zo kunt u zich – net als al meer dan 200 tevreden klanten- bezig houden met de activiteiten die u wél energie opleveren.

Onze ICT-specialisten zijn breed inzetbaar. We leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up-to-date houden van software. Ook plaatsen we bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of wifi). Daarnaast zijn wij inzetbaar om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, complexe projecten of vakantie.

Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wijzelf, zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76