Justdata: Dé oplossing voor trage computers!

Is jouw computer ook zo traag als een slak?
Lijkt het alsof je eeuwen moet wachten tot je programma’s opstarten?
Heb je het gevoel dat jouw trage computer je steeds meer tegenwerkt?

Geen zorgen, je bent niet de enige! Justdata is er om je te helpen!

Wij zijn Justdata, een team van computerwondertjes die ervoor zorgen dat jouw computer weer sneller dan het licht wordt. Onze missie is om jouw computer zo snel mogelijk te maken, zodat je weer lekker aan de slag kunt met je werk, spelletjes en social media.

Wat kan Justdata voor jou betekenen? We zorgen dat jouw trage computer weer als een raket gaat. Hier zijn een paar manieren waarop wij jouw computer kunnen opfleuren:

 1. We maken je computer schoon
  Soms zitten er allemaal stofjes en rommeltjes in je computer die ervoor zorgen dat hij traag wordt. Wij maken je computer weer spic en span, zodat alles weer soepel loopt.

 2. We halen de onnodige programma’s weg
  Heb je een heleboel programma’s op je computer die je nooit gebruikt? Die kunnen ervoor zorgen dat je computer traag wordt. Wij zoeken uit welke programma’s je echt nodig hebt en halen de rest weg. Zo krijgt je computer weer ademruimte!

 1. We updaten je software
  Oude software kan je computer traag maken. Wij zorgen ervoor dat al je programma’s up-to-date zijn, zodat ze weer als een zonnetje werken.

 2. We checken je computer op virussen
  Soms zitten er vervelende beestjes in je computer die alles in de war sturen. Wij speuren die virussen op en zorgen ervoor dat ze je computer niet meer kunnen plagen.

 3. We geven je computer een oppepper
  Misschien heeft je computer gewoon een beetje extra energie nodig om weer snel te worden. Wij kunnen je computer een boost geven met nieuwe onderdelen of extra geheugen.

 4. We geven je tips en trucs
  Wij leren je graag hoe je zelf je computer sneller kunt maken. Zo kun je ook in de toekomst zorgen dat je computer altijd in topvorm is.

Wil je je computer weer zo snel mogelijk aan de praat krijgen? Neem dan snel contact met ons op! Je kunt ons bellen, mailen of een berichtje sturen via onze website. Wij staan te popelen om jou en je computer te helpen!

Waar wacht je nog op? Ga snel naar www.justdata.nl en laat ons je computer weer zo snel als een raket maken! En als je nog vragen hebt, kun je altijd bij ons terecht. Wij zijn er om jou te helpen, dus schroom niet om contact op te nemen.

Dus, is jouw computer ook zo traag? Wacht niet langer en laat Justdata jouw computer weer in topvorm krijgen. Zeg maar dag tegen die trage computer en hallo tegen een computer die weer als een trein gaat!

Justdata – Jouw partner in snelle computers!

Paul Kremer -

de vastbijter

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76