Anneke Brommer

Deze vastberaden dame zorgt ervoor dat haar collega’s ongestoord aan de slag kunnen met hun ICT-vraagstukken. Als klant kun je haar het beste bellen als je een vraag hebt over facturen.

Joushua Bantes

Joshua Bantes is een vertrouwd gezicht bij de servicedesk van Justdata, met een diepe affiniteit voor de hardware aspecten binnen de ICT-sector. Zijn expertise strekt zich uit van het aanleggen van netwerken tot bekwaam systeembeheer. Wanneer klanten met een probleem komen, biedt Joshua niet alleen technische oplossingen, maar toont hij ook een zeldzaam niveau van empathie voor hun situatie. Hij luistert aandachtig en zorgt ervoor dat klanten zich begrepen en gerustgesteld voelen, gesteund door praktische en effectieve oplossingen. Zelfs buiten werkuren wijdt Joshua zich aan zijn passie voor hardware, door computers te assembleren op een manier die zowel efficiënt als kosteneffectief is.

Anass Karkari

Anass Karkari heeft een solide kennis van systeembeheer, waardoor hij vaak de eerste keuze is bij problemen met de bereikbaarheid van servers, of wanneer deze opgezet of gefinetuned moeten worden. Anass is niet alleen binnen Justdata een gewaardeerde kracht; ook bij de klanten zelf is hij zeer populair. Hij wordt regelmatig uitgezonden naar klanten om daar te werken, waar hij al een indrukwekkend aantal bedrijven heeft ondersteund bij diverse IT-projecten. Anass staat bekend om zijn geduld en zijn uitstekende analytische vaardigheden, eigenschappen die hem bij veel bedrijven tot de ideale medewerker maken.

Martijn Bos

Met zijn leergierige houding heeft Martijn zich inmiddels in tal van ICT-uitdagingen vastgebeten… en pas losgelaten als hij de oplossing gevonden had. Kom jij er even niet meer uit? Bel Martijn!

Thomas Weitgraven

Doet die verdraaide laptop, smartphone of printer even niet wat jij wilt? Bel dan met Thomas. Hij fixt het voor je. Uiteraard mag je hem ook zomaar bellen, want hij is een uiterst prettig persoon om aan de lijn te hebben.

Dennis Bes

Als je eenmaal de stap hebt genomen om in de cloud te gaan werken, dan kom je hoogstwaarschijnlijk in aanraking met Dennis. Een prettige gedachte, want hij zorgt ervoor dat jouw online werkplek snel en goed is ingericht en naar behoren werkt.

Paul Kremer

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Mark Gaertner

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76