Jeffrey Bijl

Doet die verdraaide laptop, smartphone of printer even niet wat jij wilt? Bel dan met Jeffrey. Hij fixt het voor je. Uiteraard mag je hem ook zomaar bellen, want hij is een uiterst prettig persoon om aan de lijn te hebben.

Yoshi Barnier

Als er bij de klant iets glorieus misgaat, dan wordt Yoshi van stal gehaald. Werkt al sinds 2014 voor Justdata, maar is nog dagelijks (bewust) op zoek naar nieuwe dingen die hij nog nooit bij de hand heeft gehad. Juist die dingen geven hem energie.

Timo Matser

Timo is niet alleen de man van de hardware, maar kan ook aardig uit de voeten als systeembeheerder. Daarnaast beschikt hij over een aardig potje empathisch vermogen, waardoor hij frustraties van klanten (als iets even niet werkt) uiterst secuur kan managen.

Danish Murtaza

Danish is systeembeheerder en werkt graag aan servers. Een graag geziene gast die naar wens langer in je bedrijf kan blijven plakken. Danish detacheren we namelijk regelmatig bij onze klanten voor de meest uiteenlopende projecten.

Anneke Brommer

Deze vastberaden dame zorgt ervoor dat haar collega’s ongestoord aan de slag kunnen met hun ICT-vraagstukken. Als klant kun je haar het beste bellen als je een vraag hebt over facturen.

Martijn Bos

Met zijn leergierige houding heeft Martijn zich inmiddels in tal van ICT-uitdagingen vastgebeten… en pas losgelaten als hij de oplossing gevonden had. Kom jij er even niet meer uit? Bel Martijn!

Dennis Bes

Als je eenmaal de stap hebt genomen om in de cloud te gaan werken, dan kom je hoogstwaarschijnlijk in aanraking met Dennis. Een prettige gedachte, want hij zorgt ervoor dat jouw online werkplek snel en goed is ingericht en naar behoren werkt.

Paul Kremer

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Mark Gaertner

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76