Office 365-licenties kopen bij een CSP-partner van Microsoft

Office 365 is voor veel bedrijven onmisbare software voor het online werken. Het (samen)werken wordt hiermee een stuk eenvoudiger. Als CSP-partner van Microsoft kunt u bij ons met een gerust hart Office 365-licenties kopen. Afhankelijk van uw wensen, biedt Office 365 mogelijkheden tot het gebruik van alle applicaties (Word, Excel, PowerPoint, et cetera), Teams voor onder andere vergaderingen en zakelijke e-mailaccounts. Zoekt u als mkb’er ook naar een cloudservice om uw bestanden eenvoudig te beheren? Dan kunt u bij ons terecht voor een oplossing vanaf vijf personen.

 

Bel of mail ons om direct uw Office 365-licenties te kopen

Justdata BV verzorgt de ICT van bedrijven in Lelystad en de rest van Flevoland. Indien u dat wenst, kunnen onze ICT-professionals de Office 365-software voor u installeren en up-to-date houden. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 0320-767676 of per e-mail via info@justdata.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Paul Kremer -

de vastbijter

Voor welke ICT-uitdaging je ook komt te staan, Paul zet er graag zijn tanden in. Een allrounder die onder druk het beste tot zijn recht komt.

Neem contact op

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76