Een nieuwe fase voor Justdata ICT

Integratie in het Microsoft AI Cloud Partner Program

November 20, 2023

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, blijft Justdata ICT in de voorhoede van innovatie en aanpassing. Een recente mijlpaal in deze reis is onze integratie in het Microsoft AI Cloud Partner Program, een belangrijke evolutie van het voormalige Microsoft Partner Network.

Op 18 juli 2023 kondigde Microsoft de hervorming aan van het Partner Network, waarbij de traditionele zilveren en gouden competenties plaats maakten voor een nieuw, gestroomlijnd systeem. Deze verandering markeert een verschuiving in de manier waarop partners zoals Justdata ICT onze expertise in Microsoft-technologieën demonstreren en benutten.

Als Justdata ICT, met onze gevestigde basis in Lelystad, Flevoland, omarmen we deze verandering. Onze betrokkenheid bij het Microsoft Partner Network heeft ons in het verleden geholpen om ons te onderscheiden door onze technische vaardigheden en klantgerichte oplossingen. Nu, in het Microsoft AI Cloud Partner Program, zetten we deze traditie voort door ons te concentreren op oplossingen die nauw zijn geïntegreerd met Microsoft’s AI- en cloudtechnologieën.

De overgang naar het Microsoft AI Cloud Partner Program biedt Justdata ICT nieuwe mogelijkheden. In plaats van te vertrouwen op competentiemodellen, kunnen we ons nu richten op het behalen van Solutions Partner-aanduidingen. Deze erkenningen zijn een testament van ons vermogen om succesvolle klantresultaten te leveren die zijn afgestemd op de Microsoft Cloud.

Voor onze klanten betekent deze verandering dat Justdata ICT aan de voorhoede staat van technologische expertise. Onze aanpassing aan het nieuwe programma weerspiegelt onze toewijding om te innoveren en te excelleren in ons aanbod. We zijn beter uitgerust om te voldoen aan de groeiende eisen van onze klanten in een steeds meer gedigitaliseerde wereld.

Deze nieuwe fase in ons partnerschap met Microsoft stelt ons in staat om onze expertise in AI en cloud-oplossingen verder te verdiepen. Het benadrukt onze toewijding aan het leveren van geavanceerde technologische oplossingen en het ondersteunen van onze klanten bij het navigeren door de complexe digitale landschappen van vandaag.

Kortom, Justdata ICT’s integratie in het Microsoft AI Cloud Partner Program is meer dan een verandering van naam of status. Het is een evolutie van onze capaciteiten en een herbevestiging van onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven ondersteunen met de nieuwste technologische oplossingen, ondersteund door onze vernieuwde samenwerking met Microsoft. Bekijk de officiële brief van Microsoft hier.

Voor meer informatie over onze diensten en hoe we kunnen helpen bij uw specifieke technologische behoeften, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Mark Gaertner -

Mr. kopje koffie

Mark is voor vele klanten het gezicht van Justdata. Hij heeft kennis van nagenoeg alle ICT-terreinen. Lost alles voor je op of koppelt je aan de juiste mensen, maar altijd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Neem contact op

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

We ondersteunen uw graag op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer en websitebeheer. Zo kunt u zich – net als al meer dan 200 tevreden klanten- bezig houden met de activiteiten die u wél energie opleveren.

Onze ICT-specialisten zijn breed inzetbaar. We leveren, plaatsen en onderhouden van hardware tot het leveren en up-to-date houden van software. Ook plaatsen we bekabeling en installaties voor internettoegang (bedraad of wifi). Daarnaast zijn wij inzetbaar om uw eigen systeembeheerder (tijdelijk) te ondersteunen, bijvoorbeeld bij drukte, complexe projecten of vakantie.

Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren als wijzelf, zoals HP, Cisco, Lenovo, Microsoft, Ubiquity en Terra.

Op zoek naar support?

Bel Justdata: 0320 - 76 76 76