Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Klantenservice

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

Leuk dat je er bent !

Voor jou als professional is Justdata een springplank naar een nieuwe carriere. Door middel van een gedegen intake achterhalen we wat jouw wensen zijn en hebben daar nagenoeg altijd een passende baan bij die ook nog eens in de buurt is.

Jij bent belangrijk !
Daarom zoeken wij een baan die bij je past.

ICT Juniors

Heb jij een opleiding gevolgd in de ICT? Of wil je in de ICT werken zonder dat je een diploma hebt? Je hebt ambitie en doorzettingsvermogen om te groeien? Dan investeren wij in jou zodat je kan juiste uit de juiste ICT vacature. Bespreek jouw mogelijkheden om als (interim) ICT medewerker aan de slag te gaan. Voor ICT vacatures kom je bij Justdata Professionals.

ICT Mediors en ICT Seniors

Justdata Professionals biedt de mogelijkheden van een groot netwerk. Wij kennen de ICT vacatures voordat zij worden uitgezet en zoeken de werkgever en ICT functie die bij jou past. Als je daarover vragen hebt, gebruiken wij een gerichte test methodiek om de match met trefzekerheid te maken. Wij onderhandelen correcte voorwaarden zodat je een waardevolle carrièrestap kan maken.

Opleiding

Voor ambitieuze mensen zonder de juiste kwalificaties of met een doorgroei wens bieden wij een uniek instroom trainingsprogramma voor ICT. Je leert het ICT werk in de praktijk op ons kantoor. Echter verantwoordelijkheden, hulp, training en coaching. Zodat je beter voorbereid begint aan je volgende ICT baan.

Wil je van ICT functie niveau 3 naar niveau 4 dan bieden wij een drie maanden durende interne opleiding gecombineerd met werk. Voor mensen die in voorkomende gevallen moeilijk plaatsbaar zijn bieden wij ICT een opleiding op maat aan. Denk aan mensen zonder of met beperkte vooropleiding, zonder diploma of 50+ en 65+. Wij vinden altijd de oplossing die bij jou past.

Maak kennis via Skype

Mail je CV

Wij vinden het prettig om te weten met wie we in zee gaan. Door een skype meeting te doen wordt het eerste contact gelegd en weten we vaak al met wie we te maken hebben. Op basis van dit gesprek gaan maken we een fysieke afspraak om te kijken waar we elkaar het beste kunnen helpen.

11

Juli 2019

solliciteer direct