Kolkweg 20-01

8243 PN Lelystad

+31 (0)320 767676

24/7 Klantenservice

Open: 08:30 - 17:00

Op werkdagen bereikbaar

Vaste telefonie

Steeds meer ondernemers ervaren hun zakelijke vaste telefoniekosten als extreem hoog. Dit is natuurlijk onacceptabel en absoluut niet meer van deze tijd. De diensten van Justdata BV kunnen u als klant helpen om flink te besparen op uw vaste telefoonverkeer. 

Wij bieden namelijk een betrouwbare en voordelige VoIP-oplossing (vaste telefonie via internet). Hierdoor kan uw bedrijf zonder grote investering profiteren van alle voordelen die bellen via internet met zich meebrengt.

Justdata IP telefonie, geen centrale meer nodig.

Dankzij de opmars van bellen via internet is een telefooncentrale op locatie niet meer nodig. Wij bieden een alternatief voor de centrale op locatie met onze vaste telefonie dienst. Deze hosted telefonieoplossing biedt state-of-the art telefooncentrales en faciliteiten, die Justdata heeft gestationeerd in een goed beveiligde centrale locatie. Hierdoor besparen jouw klanten niet alleen geld, maar hebben ze bovenal rust. Onze technische specialisten waken namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week over alle telefoniediensten.  

Ook als u met flexibele werkplekken en/of telewerkers werkt, is onze vaste telefonie dienst een perfecte oplossing. Medewerkers zijn namelijk altijd op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Of dit nu op kantoor is, thuis of onderweg. Met vaste telefonie van Justdata is het tevens eenvoudig om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen, hierdoor gelden alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer. En dat bespaart op jaarbasis veel geld!

De belangrijkste voordelen van IP One vaste telefonie op een rij.

  • Functioneel alle standaardfuncties (en meer) beschikbaar.
  • Lage investeringen mogelijkheid tot gebruik van bestaande infrastructuur.
  • Flexibel en onbeperkt schaalbaar groeit en krimpt mee.
  • Nummerbehoud geen gedoe met nieuwe telefoonnummers.
  • Kostenbesparend circa 20 tot 50 procent lagere beltarieven.
  • Gratis bellen met vestigingen en thuiswerkers, ook mobiel.

SIP trunk, de aangename start met bellen via internet.

Veel ondernemers denken pas aan besparen op hun telecommunicatiekosten als ze toe zijn aan het investeren in een nieuwe telefooncentrale. Maar, ook als de huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, kunnen de telecommunicatiekosten al flink omlaag. Daarvoor zorgt onze SIP trunk. 

SIP trunk koppelt de huidige telefooncentrale aan het communicatieplatform van IP One, waardoor de telefoongesprekken voortaan via het datanetwerk verlopen, in plaats van over de traditionele telefoonlijn. Omdat dit gebeurt met behoud van alle functies waaraan jouw klant gewend is, verandert er verder niets, behalve de factuur aan het einde van de maand. Deze zal namelijk (een stuk) lager uitvallen! 

SIP trunk is ook zeer geschikt om bellen via internet gefaseerd in een bedrijf door te voeren. Om te beginnen wordt de huidige telefooncentrale met SIP trunk aan het platform van IP One gekoppeld. Als de telefooncentrale te zijner tijd is afgeschreven, dan kan volledig worden overgestapt naar vast telefonie.